OM ELEVUDDANNELSEN

Er du ambitiøs, talentfuld og god til at bevare overblikket?

Så har vi det helt rigtige job til dig. Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Banner Flag

Selve elevuddannelsen tager 2 år og veksler mellem en praktisk og en teoretisk del. I praktikperioden er du tilknyttet en fast afdeling hos LEMAN. Her indgår du som en del af teamet og vil fra tidligt i forløbet få dine egne ansvarsområder. Den teoretiske del foregår i samarbejde med lokale de handelsskoler, og du vil i løbet af uddannelsesperioden være på skole i 8-10 uger.

På skoleopholdene vil du dels få introduktion til elevuddannelsen samt et mere dybdegående, teoretisk kendskab til branchen, som vil understøtte dit daglige arbejde.

Gennem din elevtid vil du få masser af ansvar og spændende opgaver. Du kan selv være med til at præge din uddannelse, og hvis du har drive og viser initiativ, kan du nå rigtig langt hos LEMAN. Vi arbejder i en god og uformel atmosfære, og der er altid fart på. Du skal derfor kunne træffe hurtige beslutninger og have en god, logistisk tankegang.


Vi har i øjeblikket elever i både Greve, Taulov, Herning og Aalborg, så der er forhåbentlig også en elevstilling nær dig. Samtidig har vi kontorer i hele Skandinavien, i England og i USA, så der er gode muligheder for udstationering, hvis dine ambitioner er til det.


LEMAN er en af Danmarks ældste speditionsvirksomheder, grundlagt i år 1900 af Paul Lehmann. Vi har en stærk og stolt kultur og er super dedikerede og glade for, at føre en spændende virksomhed videre efter mere end 115 år. Vi fejrer jævnligt både 25, 40 og 50-års jubilæer for vores kollegaer og har et rigtig godt kollegialt sammenhold.


Vores medarbejdere og elever er vores vigtigste ressource. Det er dig, der kender kunderne bedst, som stiller de rigtige spørgsmål, og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.


Vil du også have en fremtid i en af Danmarks bedste speditionsvirksomheder?


Send din ansøgning og få mulighed for en spændende og international uddannelse.
Vi glæder os til at møde dig.


Om Elevuddannelsen
Elevstillinger

Tilbage til 'Elev hos LEMAN'

 

Kontakt Karinah Ringgaard for mere information om jobbet som elev hos LEMAN.

karinah.ringgaard@leman.comLæs mere om de forskellige elevuddannelser hos LEMAN.

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk