13 Nov 2018

1 Million Labels

Fra fabrik til butik med LEMAN

Banner Uk One Million 

Logistik er meget mere end opbevaring af papkasser på et lager. Hos LEMAN løser vi langt mere komplekse opgaver, fra dine varer forlader fabrikkien, til de ligger i butikken eller hos slutkunden. 

 

Logistik udgør en vigtig del af LEMAN's forretning, ikke mindst i UK. Logistikløsninger giver mulighed for at skabe tætte, rationelle samarbejder med kunderne, uanset om deres forretning kræver, at vi tager nogle ekstra skridt for at løse opgaven. Således er LEMAN i stand til at tilbyde attraktive totalløsninger indenfor transport og logistik.

 

"Netop nu har vi en logistikkunde i England, som har brug for at få sat labels på store mængder tøj til eksport. Det skal klares i hånden, hvorfor vi har opbygget en særskilt struktur omkring opgaven. Vi har et særligt dedikeret hold til at løse opgaven, og vi rundede for nylig label nr. 1 million", konstaterer James Graham, Project Manager i LEMAN UK.

 

"Kunden har været meget tilfreds med måden opgaven er blevet løst på, og vi er glade for at kunne tilbyde en holistisk logistik- og transportløsning for vores kunder i LEMAN UK," slutter James Graham.

 

 

 

For mere information om LEMAN's logistikløsninger, kontakt venligst dit lokale LEMAN kontor.

 

www.leman.com

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk