25 Oct 2017

Heidi har fuld fart på cyklen og karrieren

LEMAN støtter vores egen Heidi A. Walther, der på rekordtid har kørt sig mod toppen i dansk cykelsport.

Banner _Heidi _Cykling2

 

Da 38-årige Heidi A. Walther i foråret 2014 satte sig på en racercykel for første gang, havde hun næppe forestillet sig, at hun et par år senere ville stille op til Danmarksmesterskab mod de bedste kvinder i landet. I begyndelsen var cyklingen en fritidsinteresse, men stille og roligt udviklede interessen og Heidis cykelevner sig.

ET LOGISTISK PUSLESPIL

Ved et stort kvindeløb i foråret 2016 leverede Heidi et imponerende resultat, da hun kørte side om side med den regerende Danmarksmester. Efterfølgende blev Heidi kontaktet af den anerkendte cykeltræner, Bo Simonsen, og Heidi fik muligheden for at gøre endnu mere ud af cykelsporten.


Med seks træningspas om ugen er familiens liv nu meget struktureret, og Heidis kost og søvn er planlagt til mindste detalje. Men gennem sit arbejde som speditør i LEMANs søfragtafdeling er hun vant til at være struktureret og have mange bolde i luften.


”Vores hverdag er et logistisk puslespil, men vi får det altid til at gå op. I mit team hos LEMAN er vi meget fleksible. Vi kan planlægge os ud af meget, så vi kan nå, hvad vi skal - både på arbejdet og derhjemme,” fortæller Heidi.


UDVIKLER SIG PÅ CYKLEN OG ARBEJDET

Et uudforsket talent, en enorm portion stædighed og hård træning har gjort det muligt for Heidi at udvikle sig i eksplosiv fart på cyklen. På arbejdet har Heidi også udviklet sig:


”Jeg har fået meget mere energi af at træne, og jeg er mere effektiv end før. Jeg har fået en større tro på mig selv, fordi jeg ved, jeg nok skal klare det. Også i pressede situationer, hvor man godt kan komme helt ud på vippen en gang imellem.”


Når der er balance på arbejdet, og der bliver gået til den til træning, kommer de flotte resultater. Ved en bjergenkeltstart på Bornholm i slutningen af maj slog Heidi en 24-årig rekord, der var sat af en tidligere Tour de France-rytter. Det helt store mål var en top 20 placering ved DM i enkeltstart i juni måned, hvor Heidi kørte sig til en flot 19. plads.


”Jeg har fået blod på tanden og fundet noget, jeg er rigtig god til," afslutter Heidi.


LEMAN ønsker Heidi stort tillykke med de foreløbige resultater, og vi glæder os til at følge med fremadrettet.

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk