13 Jun 2019

"Land of opportunity"

Kim skulle hjem efter 2 år – men der var mere at komme efter

Banner Kim Patschinsky 4

 

Efter endt tjeneste i Forsvaret, med udsendelse til både Kosovo og Afghanistan, valgte Kim Patschinsky at søge en elevstilling hos LEMAN. En beslutning der skulle vise sig at få stor betydning for hans fremtid.

 

Det er en almindelig eftermiddag på LEMANs hovedkontor i Danmark, da Kim kommer ind for at fortælle sin historie. Han er kortvarigt i landet for at se noget familie og få fornyet sit visum. Arbejde på det danske kontor bliver der også tid til, inden turen går tilbage til USA.

 

Han er en stålsat fyr, som taler lige ud af posen om sine beslutninger og om, hvad han har oplevet i forbindelse med sit arbejde på den vestlige side af Atlanten.

 

Kim har bosat sig i Redondo Beach, Los Angeles og har fået en amerikansk kæreste. Han er tydeligt tilfreds med sit valg om at tage af sted til "The Sunny State", til et af de 8 LEMAN kontorer i USA.

 

 

Havde brug for at teste sig selv af

 

”Min tid i militæret havde givet mig en masse viden om mig selv. Jeg kunne mærke at jeg havde brug for at teste mig selv af udenfor Danmarks grænser. Det fik jeg heldigvis mulighed for igennem mit arbejde hos LEMAN”.

 

Da Kim startede hos LEMAN, var det som 26-årig voksenelev. Efter fuldført elevuddannelse og en kortere periode i Air/Sea afdelingen i Greve, kaldte eventyret i form af et 2-årigt ophold i USA. Et ophold som senere skulle vise sig at blive længere end det.

 

”Jeg skulle egentlig have været hjem til Danmark efter 2 år, men jeg kunne mærke at der var mere at komme efter i USA”.

 

 

"Vær din egen iværksætter" 

 

Udfordringen var stor for den unge dansker, da han ankom til Los Angeles uden et egentligt netværk. Han havde kun de kollegaer, der hjalp ham til rette.

 

”Jeg er heldigvis meget min egen, og vidste at jeg måtte tage teten i forløbet og komme ud og møde nogle mennesker. Det er virkelig et ”land of opportunity”, hvis man viser initiativ og bruger sin sunde fornuft. Man kan virkelig skabe sin egen succes, og det føler jeg, at jeg har gjort”.

 

Kim er i dag ansat som Sales Specialist, med ansvar for flere store kunder i området. Siden han kom til USA, har hans karriere formet sig positivt. Han kan se tilbage på 4 år med stolthed, glæde og følelsen af at have overvundet sig selv.

 

”Oplevelsen er hvad man gør den til. Jeg gik til udfordringen med et åbent sind og det tror jeg hjalp mig til at skabe min egen succes. Jeg kan kun opfordre andre til at gribe chancen for at få den slags oplevelser, hvis man får mulighed for det!"

 

 

Har du også lyst til at kickstarte dit livs eventyr? Så er LEMAN et godt sted at starte!

 

 

 

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk