9 Aug 2019

LEMAN holder gang i hjulene

300 tons jernbanemateriel i 3 lag

Banner Uk Rail Logistics 

Logistik er meget mere end opbevaring af papkasser på et lager. Hos LEMAN løser vi langt mere komplekse opgaver, og vi tilpasser gerne vores faciliteter, hvis der er brug for det.

 

Når East Anglia Train Services i England bestiller nyt materiel fra en leverandør I Schweiz, skal de færdige bogies (understel til togvogne) opbevares korrekt inden de tages i brug. Det kræver et helt særligt logistiksystem, som LEMAN, i samarbejde med leverandøren Ferrartis, har udviklet. Det betyder, at de op til 12 tons tunge dele kan opbevares i 3 lag. På den måde udnyttes lagerkapaciteten optimalt, til gavn for både LEMAN og for kunden.

 

Banner Rail Flt Uk

Der måtte en 16 ton truck til at løfte de tunge bogies på plads. 

 

En af de store udfordringer ved opbevaring af togvognene er, at hjulene på disse bogies skal roteres for hver 3-4 måneder, for at undgå at de sætter sig fast. Til det formål specialudvikledes et logistiksystem med ruller under hjulene på vogndelene. Således kan hjulene let roteres med en frekvens som gør, at de ikke tager skade af længerevarende opbevaring.

 

Banner Rail Roller Uk

Hyldesystemet er udstyret med ruller til at rotere hjulene på vognene.

 

Ud over et særligt partnerskab med Ferrartis omkring opbevaringen, krævede de tunge dele en 16 ton truck til at tømme en elleve trailers lang konvoj for 300 tons udstyr. Alt sammen noget der krævede særlige aftaler og tilpassede løsninger.

 

Banner Rail Trailerfromside Uk

Der skulle elleve store trailere til at transportere de 300 tons materiel.

 

Banner Rail Wheelsets

Hjulsættene vejer 800-1800 kg. afhængig af model.

 

Hos LEMAN servicerer vi alle typer kunder og går langt for at sikre en omkostnings- og kvalitetsfokuseret opbevaring af gods. Har du brug for specialtilpasset transport og/eller logistik, så hjælper vi dig med at finde den optimale løsning. Kontakt os og hør mere.

 

 

 

For mere information om LEMAN's logistikløsninger, kontakt venligst dit lokale LEMAN kontor.

 

www.leman.com

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk