30 Mar 2017

LEMAN investerer i topmoderne transportsystem

En lettere hverdag og mere værdi for kunden

Banner _Nyt _TMS 

LEMAN investerer nu i et nyt og fremtidssikret Transportation Management System, som forventes implementeret i hele LEMAN gruppen i midten af 2018.


Valget er faldet på det anerkendte system, CarLo, fra den tyske leverandør Soloplan. CarLo understøtter fuldt ud LEMANs krav om at lette hverdagen med hurtigere og mere effektive processer, samt give vores kunder bedre adgang til LEMANs mange services og løsninger gennem hele leveringskæden.


”Investeringen er et vigtigt skridt i vores konstante arbejde mod en mere effektiv og digital hverdag, som skal skabe værdifulde løsninger for kunden”, udtaler Kasper T. Davidsen, som efter blot 6 måneder som Group CIO hos LEMAN allerede har sat stort præg på LEMANs digitale fremtid.


NYT OG TOPMODERNE

LEMANs kunder vil med det nye transportsystem opleve en lettere og mere integreret betjening, som vil løfte samarbejdet og medføre betydelige effektiviseringer.


”Vores kunder kommer til at mærke, at vi arbejder hårdt på at være den mest fleksible og troværdige all-round leverandør indenfor transport og logistik - helt i tråd med vores strategi om profitabel vækst”, fortæller Thomas Krøyer, Group CEO og tilføjer, at kunderne skal glæde sig til det nye og topmoderne transportsystem.


> Læs hele pressemeddelelsen om investeringen

 

 

For yderligere information, venligst kontakt:


Kasper T. Davidsen
Group CIO

kasper.davidsen@leman.com

 

www.leman.com

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk