14 Jun 2018

LEMAN Norge i nye omgivelser

Åbner dørene for helt nyopførte lager- og kontorfaciliteter i Vestby.

Banner No New Warehouse (1)

 

Vi har ventet i spænding - og idag flytter LEMAN AS ind i helt nye omgivelser i Vestby, Norge.

 

Lageret er på 12.000 m2 og indeholder topmoderne faciliteter, med temperaturregulering, 14 ramper og 2 porte opsat til at tilbyde VAS ydelser, til gavn for flere typer kunder. Lageret skal fungere som erstatning for LEMAN’s faciliteter i Moss samt et lager andetsteds i Vestby. Lagerkapaciteten øges med ca. 25%, til trods for at 15.000 m2 reduceres til 12.000 m2.

 

"Vi er svært tilfredse med hvordan Bulk Infrastructure har forestået projektet. Det har haft stor betydning for os", udtaler Egil Wilhelms, Adm. dir. i LEMAN Norge.

 

Samtidig med opgraderingen af de fysiske rammer, vil der også ske en optimering af processer i driften. Et nyt WMS (Warehouse Management System) implementeres og nye trucks skal være med til at udnytte de lækre nye omgivelser optimalt. Kunderne kan derfor se frem til større fleksibilitet, kortere leveringstider og øget logistik- og lagerkapacitet.

 

Det er forventet at der skal køres omkring 320 læs fra Vestby og Moss til den nye lokation. Det kan man kalde et flyttelæs af de større.

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk