21-10-2015

LEMAN opkøber Dalpa

LEMAN International Transport Ltd er pr. 20. oktober 2015 nået til enighed om opkøbet af samtlige aktier i Dalpa International Ltd.

Flag Banner

Med 30 medarbejdere i Leeds og Glasgow samt med en årlig omsætning på ca. GBP 6,5 mio. vil Dalpa sætte et væsentlig aftryk på LEMAN International Transport Ltd og være med til at styrke produktudbuddet til vores kunder. Dalpas kerneforretning af europæisk vejtransport vil supplere vores store fokus på de nordiske lande - både til og fra Storbritannien.

LEMAN overtog pr. 1. juli 2015 sø- og luftfragtspecialisten RSH i Heathrow, og med opkøbet af Dalpa har vi nu yderligere sikret og udvidet vores produktudbud i UK, samtidig med at vi næsten har fordoblet vores britiske selskab, oplyser Thomas Krøyer, CEO for LEMAN Group.

LEMAN og Dalpa deler samme værdier, hvor fokus på operationel dygtighed er nøgleordet. Fusioneringen vil give os den stærkest mulige platform og vil gøre os i stand til at betjene vores eksisterende og fremtidige kunder med en komplet produktportefølje til gavn for vores kunder, oplyser Andrew Holland, ejer af Dalpa International Ltd.

Læs pressemeddelsen her.


Med venlig hilsen
LEMAN

 

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk