27 Aug 2019

LEMAN udvider og opgraderer Pharma flåden

24/7 overvågning og forbedret sikkerhed i nye trailere

Banner Remote Temp Pharma 

LEMANs Pharma-afdeling oplever øget efterspørgsel efter kapacitet fra eksisterende og nye kunder, og har derfor tilføjet 10 helt nye trailere til Pharma flåden.


De nye trailere er alle udstyret med skillevægge, så vi kan operere med to temperaturzoner, dvs. +2 til +8 C og +15 til +25 C. Trailerne er også udstyret med "double-stock" system.

 

Alle trailere overvåges døgnet rundt via vores temperaturovervågningssystem, og vores Pharma-team kan kontrollere og betjene enhederne fra kontoret via et 2-vejs kommunikationssystem.

 

Derudover har vores chauffører nu mulighed for at overvåge temperaturer ved at oprette forbindelse til traileren via Bluetooth fra deres mobile enheder. Alle vores nye enheder er udstyret med et fjernstatusdisplay på traileren, hvilket gør det muligt for føreren at se kølestatus og den aktuelle driftstemperatur i sidespejlet under kørslen.

 

Sikkerhed er en naturlig del af Pharma-forretningen hos LEMAN. Enhederne er derfor udstyret med et sikkerhedslåsesystem og dørsensorer, der registrerer hver gang døre aktiveres. Tagnummerering gør trailere sporbare oppefra i tilfælde af tyveri.

 

Implementering af de nyeste tilgængelige teknologier er nøglen for LEMAN til at sikre, at vores kunders kvalitetsprodukter opbevares og transporteres sikkert og i et optimalt miljø til enhver tid.

 

 

For mere information, venligst kontakt:


Gert Christiansen
Vice President
Pharma/Healthcare


gert.christiansen@leman.com

 

www.leman.com

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk