3 Okt 2018

Mia tog springet over dammen

Udstationering er en stor oplevelse og et springbræt i karrieren 

Banner Mia Udstationeret 2 (1)

 

Det kan virke som en stor mundfuld at rive teltpælene op og flytte hele sin tilværelse til et andet land. For Mia Mechula var det det helt rigtige.

 

LEMAN tilbyder udlandsophold som en mulighed for speditørelever og øvrige medarbejdere. Mia Mechula greb chancen og startede sit amerikanske eventyr. Nu er hun vendt hjem til Danmark med rygsækken fuld af oplevelser og erfaringer.

 

"Efter afsluttet uddannelse hos LEMAN, vidste jeg at det var udstationering der var vejen for mig. Jeg har altid gerne villet opleve USA mere indgående, og prøve at blive en del af det amerikanske fællesskab. Den mulighed fik jeg med en stilling som Project Manager i LEMAN's afdeling i Chicago".

 

 

"Ens venner bliver til familie, når man er udstationeret" 

 

"Man kommer virkelig ind på amerikanerne, både i arbejdssammenhænge og personligt. Man opnår god kulturforståelse, så man bedre kan sætte sig ind i den måde de arbejder på. Amerikanerne er enormt åbne og så interesserer de sig for hvem man er, og hvad man kommer fra. Jeg følte mig virkelig velkommen," fortæller Mia med et smil.

 

"Jeg lærte også en masse om det amerikanske marked, som helt sikkert er en fordel fremadrettet i min karriere".

 

"På vores kontor var vi en masse forskellige nationaliteter. Der var medarbejdere fra bl.a. USA, Kina, Mexico og Danmark, så man lærer at arbejde sammen på tværs af kultur og baggrund. Det rykker virkelig," konstaterer Mia.

 

 

Sammenhold og fællesskab

 

Ud over de arbejdsmæssige og sociale erfaringer, ventede der andre store oplevelser under udstationeringen.

"Jeg fik en kæmpe omgangskreds og vi lavede alt og intet sammen. Vi var på skitur, vandreture, forlystelsesparker, byture og en masse andet. Ens venner bliver til familie når man er udstationeret". 

 

"Desuden er det meget nemt at rejse rundt i USA, så jeg nåede at se store dele af landet. Det var en kæmpe oplevelse, og jeg vil anbefale alle der overvejer at blive udstationeret at gøre det".

 

"Jeg skal helt sikkert selv afsted igen!" slutter Mia.

 

 

 

 

 

 

Du kan læse mere om uddannelse, karriere og udstationering hos LEMAN her

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk