3 Jun 2019

Pharmaløsninger skal ikke være begrænsede

Setup, viden og vækst giver nye perspektiver for kunderne

Banner Newpharmawarehouse News 

Efter endnu en vel gennemført LogiPharma konference i Schweiz, cementerer LEMAN det høje ambitionsniveau på Pharma Healthcare området. Konferencen blev bl.a. brugt på at løfte lidt af sløret for LEMANs potentielle fremtidsplaner.  

 

Hos LEMAN er vi ekstremt bevidste om de ekstraordinære krav, der stilles til transport og opbevaring af farmaceutiske produkter. Specialuddannet personale er medvirkende til at opretholde høje standarder til efterlevelse af myndigheds- og branchekrav.

 

Full Service Provider

Pharmaløsninger bør ikke være begrænsede. Derfor udbyder LEMAN en bred vifte af transportløsninger som full-service provider til den farmaceutiske industri. Således er transport med både Road, Air og Sea samt tilpassede logistikløsninger en del af produktudbuddet. Tilmed tilbydes stykgodstransporter, som gør det muligt at sende mindre forsendelser med trailers, der er tilpasset med individuelle temperaturstyringssystemer.   

 

"Vores kompetencecenter tæller mere end 30 specialuddannede personer og vi tilbyder Pharmaløsninger i global skala med GDP trænet personale. Vi går ikke på ikke på kompromis med kvalitet, og vi har et veldokumenteret kvalitetsstyringssystem. For at sikre optimal service og fokus på lovgivningsmæssige krav, har vi en farmaceut tilknyttet og har naturligvis de relevante GDP og GMP godkendelser", udtaler Vice President Pharma Healthcare, Gert Christiansen. 

 

Positiv vækst og højere kapacitet

LEMAN har, gennem ca. 20 år, tilbudt transport- og logistikløsninger til den farmaceutiske industri og har været inde i en meget positiv udvikling.

 

Derfor tilføjes nu flere nye, specialdesignede trailere til flåden, og den positive vækst har givet ambitioner om, på sigt, at udvide lager og cross dock faciliteterne, så der bliver endnu mere plads til at vækste sammen med kunderne.

 

"Som led i vores strategiplan for Pharma Healthcare området har vi, i samarbejde med en arkitekt, fået tegnet fremtidens potentielle LEMAN Pharma HUB og logistikcenter. Et prospekt som, med afsæt i de rigtige kundeengagementer, vil kunne understøtte vores prioritering på området i fremtiden".

 

"Flere og flere kunder gør brug af vores Pharma cross dock setup der, med sin strategiske beliggenhed, fungerer som gateway til/fra de nordiske lande. Vores HUB fungerer også som udgangspunkt for vores Pharma luftfragtløsninger, hvor vi blandt andet har specialiseret os i at pakke forsendelser i special designet og validerede pharmaemballager", afslutter Gert Christiansen. 

 

 

Hvis du ønsker at høre mere om LEMANs potentielle ekspansionsplaner og visioner for fremtiden, kan Gert Christiansen altid kontaktes. 

 

 

 

For mere information, venligst kontakt:


Gert Christiansen
Vice President
Pharma/Healthcare


gert.christiansen@leman.com

 

www.leman.com

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk