18 Sep 2017

Pres på det europæiske marked

Stigende godsmængder – men antallet af chauffører styrtdykker

Banner Trailere

Det danske og europæiske marked er i positiv vækst med faldende arbejdsløshed og fremgang i økonomien. Dette betyder stigende godsmængder og øget handel – men også forstærket pres på et allerede trængt europæisk vejnet, hvor der er store udfordringer med at komme frem i trafikken på motorveje og i byerne.

Samtidig bliver det sværere og sværere at skaffe chauffører. Antallet af lastbilkørekort styrtdykker, det samme gør antallet af chaufførelever. Alene i Tyskland er omkring 50.000 chauffører på vej på pension indenfor det næste år, mens kun 5.000 nye bliver uddannet. Dette vil resultere i en udbredt mangel på arbejdskraft og dermed stigende chaufførlønninger.

Vi regner ikke med, at situationen vil stabilisere sig foreløbig. Vi forventer dog, at prisen på transport i Europa vil stige som en konsekvens af ændringerne i udbud og efterspørgsel.

I LEMAN gør vi selvfølgelig vores bedste for at sikre den høje leveringskvalitet, og vi glæder os til fortsat at levere en god service til alle vores kunder.

 

 

 

 

For yderligere information, venligst kontakt din LEMAN kontaktperson.

 

www.leman.com

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk