22 Mar 2017

Pres på luftfragtraterne fra Asien

Siden 1. marts 2017 er volumen af fragt fra Asien steget

Banner Kontorfly 

Luftfragtraterne har siden 1. marts 2017 været under stærkt pres. Det skyldes blandt andet, at den samlede volumen af fragt, der skal transporteres fra Asien til henholdsvis Europa og USA, er kraftigt stigende og langt større end tilsvarende periode sidste år. Samtidig har luftfartsselskaberne siden november 2016 justeret deres kapacitet.


Situationen er ligeledes påvirket af overbelastning af havne, nye søfragt alliancer, som implementeres i april og vejrsituationen på USA's nordøstkyst, hvor store mængder fragt omdirigeres fra søfragt til luftfragt.


Situationen påvirker vores kunder

Vi oplever dagligt betragtelige stigninger fra luftfartsselskaberne, hvilket i sidste ende påvirker vores kunder, da markedet er styret af udbud og efterspørgsel. I LEMAN gør vi selvfølgelig vores bedste for at minimere både forsinkelser og prisstigninger for vores kunder, men vi er samtidig nødt til at vurdere prisniveauet på hver enkelt sending fra gang til gang.


Vi forventer, at situationen fortsætter frem til 10. april 2017, hvorefter markedet igen bør være normalt. Indtil da holder vi løbende vores kunder underrettet omkring markedsudviklingen, som kan ændre sig fra dag til dag.

 

 

For yderligere information, venligst kontakt:


Lene Møller
Activity Manager,
Air Import

lene.moller@leman.com

 

www.leman.com

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk