11 Feb 2020

Transporten udfordret af Corona-virus i Kina

Kinesisk nytår og virusudbrud skaber udfordringer

Banner Virus


Corona-virussituationen i Kina udvikler sig hurtigt og skaber udfordringer og forstyrrelser i logistik- og forsyningskæden.


11 Feb 2020 - SENESTE NYT
Vi har nu modtaget følgende opdatering på situationen:

  • Beijing, Tianjin, Shanghai, Suzhou, Nanjing, Chongqing, Dalian, Qingdao, Shenzhen, Guangzhou og Xiamen er nu fuldt operationelle.
  • Kontoret i Ningbo: Der er indsendt ansøgning om genoptagelse af arbejdet, som endnu ikke er godkendt. I mellemtiden er der etableret eksterne arbejdssteder.
  • Kontoret i Wuhan: Vi forventer at genoptage arbejdet den 14. februar, dog afhængig af situationen og henstillinger fra de kinesiske myndigheder.

 

06 Feb 2020

Vores agent i Kina oplyser nu følgende datoer for genåbning af kontorerne:

  • Beijing, Tianjin, Shanghai, Suzhou, Nanjing, Chongqing, Dalian, Qingdao, Ningbo, Guangzhou, Xiamen og Shenzhen kontorer genoptager arbejdet den 10. februar 2020 (mandag)
  • Wuhan kontoret genoptager arbejdet den 14. februar

 

30 Jan 2020

I øjeblikker opererer de fleste havne, lufthavne, jernbaner og toldmyndigheder i Kina stadig som normalt, dog undtaget i området omkring Wuhan, der har lukket ned for flyvninger, tog, busser og færgetrafik. Vi gør dog opmærksom på, at der forventes overbelastning og forsinkelser i hele Kina på grund af det begrænsede antal tilgængelige transportenheder og trailere.

 

Regeringen og Statsrådet i Kina har annonceret forlængelse af den kinesiske nytårsferie indtil 2. februar. Samtidig har Shanghai, Suzhou, Nanjing, Wuxi, Hangzhou, Ningbo, Guangzhou og Shenzhen allerede annonceret en yderligere udvidelse og obligatorisk lukning af virksomheder frem til 9. februar.

 

LEMAN's agent i Kina (M+R) fortæller, at ingen af ​​deres ansatte er smittet, og at der er indført strenge retningslinjer for sundhed og sikkerhed. M+R oplyser ligeledes, at de genoptager arbejdet i overensstemmelse med regeringens retningslinjer:

 

  • Kontorerne i Beijing og Tianjin genoptager arbejdet den 3. februar 2020 (mandag)
  • Shanghai, Suzhou, Nanjing, Chongqing, Dalian, Qingdao, Ningbo, Guangzhou, Xiamen og Shenzhen kontorer genoptager arbejdet den 10. februar 2020 (mandag)
  • Wuhan kontoret genoptager arbejdet den 14. februar

 

Vi vil naturligvis fortsætte med at holde dig opdateret efterhånden som situationen udvikler sig. Vi vil samtidig gøre vores bedste for at minimere indvirkningen på din virksomhed.

 

 

 

For yderligere information, venligst kontakt din lokale LEMAN kontaktperson

 

www.leman.com

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk